Pusat Produk

Tangga Pvc Handrail

  • PVC Stair Handrails Pure Color without Printing

    Tangga Pvc Handrail Werna Murni tanpa Nyithak

    PVC Handrail-Ciri-ciri pegangan tangga pvc

    1. Perlindhungan lingkungan: nggunakake bahan PVC polimer sing dhuwur, ora beracun, ora polusi, tahan api, ora ana nyala terbuka.

    2. Awet: ora retak, ora ana bentuk bentuk, ora ana serangga, ora ana uap, utamane cocog kanggo wilayah pesisir kanthi hawa lembab.

    3. Endah: macem-macem warna bisa dipilih. Umume digunakake yaiku kenari tiruan, persik tiruan, pinus tiruan, tiruan abang tiruan, marmer tiruan, lsp. Kanthi warna cerah, mulya lan elegan.

    4. Ekonomi: Disesuaikan kanthi ukuran apa wae kanggo nyuda kerugian sing disebabake dening bahan sing kurang kusam.

    5. Ragam lengkap: pegangan tangan kothong, ekonomis. Pegangan tangan sing padhang, cahya bisa nyorot wong. Pegangan tangan sing padhet ora bakal rusak suwene satus taun.