Pusat Produk

Pagar Plastik PVC

  • PVC double face plastic garden fence

    Pagar kebon plastik plastik dobel rai

    1. Reresik pangopènan sing kurang – cukup disemprot nganggo selang

    2. Aja nate mbutuhake lukisan utawa pewarnaan

    3. kaya siding vinil lan ekstrusi vinil ora bakal kuning, teyeng, bosok utawa bosok

    4. Direkayasa khusus kanggo kekuatan lan daya tahan ing kabeh kahanan cuaca

    5. Dirancang kanggo keamanan tanpa pucuk, sekrup, utawa krenjang

    6. Ora ngemot bahan kimia beracun

    7. Ramah lingkungan lan 100% bisa didaur ulang

    8. Kasedhiya warna putih, samak, abu-abu, adobe, warna kayu

    9. Sistem kunci rel opsional nahan rel pager kanthi mantep

    10. Gampang dipasang

  • China supplier flexible plastic fence privacy decoration garden

    Pemasok China taman dekorasi privasi pager plastik fleksibel

    1. Gratis perawatan
    2. awet banget
    3. Bisa digunakake kaya kayu
    4. Bukti tanpa Printer / Frost
    5. Sensitif kanggo jamur lan serangga
    6. Ora nggawe bahan beracun menyang lingkungan
    7. Tahan nyandhang / tahan karat / Anti-UV
    8. Ora bosok / ora bisa diobong
    9. Ukuran lengkap sing kasedhiya lsp
    10. Digunakake sacara wiyar ing peternakan, peternakan, dalan, bangunan, hortikultura, gardening, lsp.

  • Garden decorative plastic fence trellis

    Trellis pager plastik hiasan taman

    Katrangan saka Expandable Trellis Fence

    Expandable Trellis Fence yaiku pager trellis sing bisa diupgrade, digawe saka PVC. materi ramah lingkungan, mode lan realistis. Nggoleki nyenengake lan nyenengake, bisa disesuaikan banget, supaya sampeyan bisa nyetel dawa miturut dimensi sing dipengini.

  • Expandable Trellis Fence

    Pager Trellis sing Bisa Diperluas

    Katrangan saka Expandable Trellis Fence

    Expandable Trellis Fence yaiku pager trellis sing bisa diupgrade, digawe saka PVC. materi ramah lingkungan, mode lan realistis. Nggoleki nyenengake lan nyenengake, bisa disesuaikan banget, supaya sampeyan bisa nyetel dawa miturut dimensi sing dipengini.

  • PVC Privacy Fencing

    Anggar Privasi PVC

    1. Reresik pangopènan sing kurang – cukup disemprot nganggo selang

    2. Aja nate mbutuhake lukisan utawa pewarnaan

    3. kaya siding vinil lan ekstrusi vinil ora bakal kuning, teyeng, bosok utawa bosok

    4. Direkayasa khusus kanggo kekuatan lan daya tahan ing kabeh kahanan cuaca

    5. Dirancang kanggo keamanan tanpa pucuk, sekrup, utawa krenjang

    6. Ora ngemot bahan kimia beracun

    7. Ramah lingkungan lan 100% bisa didaur ulang

    8. Kasedhiya warna putih, samak, abu-abu, adobe, warna kayu

    9. Sistem kunci rel opsional nahan rel pager kanthi mantep

    10. Gampang dipasang

  • Horse Fence /Farm Fence / Field Fence/ Non-climb Animal Plastic Fence

    Pager Jaran / Pagar Ladang / Pagar Lapangan / Pager Plastik Kewan sing ora munggah

    1. Gratis perawatan
    2. awet banget
    3. Bisa digunakake kaya kayu
    4. Bukti tanpa Printer / Frost
    5. Sensitif kanggo jamur lan serangga
    6. Ora nggawe bahan beracun menyang lingkungan
    7. Tahan nyandhang / tahan karat / Anti-UV
    8. Ora bosok / ora bisa diobong
    9. Ukuran lengkap sing kasedhiya lsp
    10. Digunakake sacara wiyar ing peternakan, peternakan, dalan, bangunan, hortikultura, gardening, lsp.