Jalur Jiding Dinding Eksterior PVC

Katrangan singkat:

Strip Panutup Siding Dinding Eksterior PVC digunakake kanggo ndandani pojok papan gantung pungkasan ing sisih ndhuwur, biasane ing sangisore atap lan ing sangisore tutup jendhela.


Detail Produk

Tag Produk

Jalur Jiding Dinding Eksterior PVC

Jalur Jiding Wall Exterior PVC digunakake minangka aksesoris nutup-tutup kanggo papan sing digantung, biasane digunakake ing sakubenge lawang lan jendhela, ing sekitar kabel herringbone lan permukaan sing ditutup ing papan sing digantung.

Produk Jalur PVC J
Materi PVC-U  
Ukurane 4000mm * 55mm
Kandel 1.2mm
Werna Putih, Kuning, Abu-abu .... disesuaikan.
Lamaran Dekorasi Dinding Eksterior
Instalasi Ndandani
Asal Usul Cina 

Katrangan saka Siding Tembok Eksterior PVC Papan Gantung

Papan gantung tembok eksterior PVC minangka jinis profil plastik kanthi pvc minangka awak utama, digunakake kanggo tembok njaba bangunan; duweni peran nutupi, nglindhungi lan dekorasi.

Kauntungan saka Strip Eksterior Tembok Eksterior PVC

1. Kateguhan sing apik, resistensi kuku lan resistensi pengaruh eksternal. Bisa dipotong kanthi sewenang-wenang miturut desain rekayasa sing beda lan syarat proses, mbengkokake lan ngowahi bentuk, ora rapuh, ora gampang digaru, lan tahan korosi asam-asam lan korosi uap banyu, konduktivitas termal sing kurang, tahan api dhewe Standar level B1, kanthi efektif bisa nundha panyebaran geni.

2. Anti-tuwa minangka properti asli saka PVC. Ditambah nganggo anti-ultraviolet stabilizer kanggo entuk efek anti-tuwa. Kajaba iku, tahan cuaca sing kuwat. Ora rapuh ing -40oC nganti 70oC, lan warnane isih apik.

3. Umur layanan: Umur layanan nganti 30 taun. Produk kasebut bebas polusi lan bisa digunakake maneh. Iki minangka bahan dekorasi sing ramah lingkungan.

4. Kinerja geni sing apik: Produk kasebut duwe indeks oksigen 40, tahan api lan mandhiri adoh saka geni.

5. Instalasi cepet: Papan gantung gampang dipasang amarga bobot entheng lan konstruksi cepet. Kerusakan parsial, mung kudu ngganti papan gantung anyar, gampang lan cepet.

6. Ngirit energi lan perlindungan lingkungan: Lapisan jampel polistiren bisa dipasang ing lapisan njero papan sing digantung kanthi gampang, saengga efek isolasi tembok njaba luwih apik. Omah kasebut anget ing mangsa adhem lan adhem ing musim panas, sing ngirit banget. Produk iki bisa didaur ulang lan digunakake maneh sajrone 50 taun lan nduweni kinerja lingkungan sing dhuwur.

7. Pangopènan sing apik: Produk iki gampang dipasang lan diresiki, anti banyu lan tahan lembab.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita