Jalur Sudut Internal Eksterior Dinding Eksterior PVC

Katrangan singkat:

Jalur Sudut Internal Eksterior Dinding Eksterior PVC digunakake ing pojok internal tembok, minangka pojok loro tembok sing digantung ing prapatan iki.


Detail Produk

Tag Produk

Jalur Sudut Internal Eksterior Dinding Eksterior PVC

Jalur Sudut Internal Eksterior Dinding Eksterior PVC digunakake ing pojok internal tembok, minangka pojok loro tembok sing digantung ing prapatan iki.

Produk PVC Ingternal Corner Strip
Materi PVC-U  
Ukurane 4000mm * 115mm
Kandel 1.2mm
Werna Putih, Kuning, Abu-abu .... disesuaikan.
Lamaran Dekorasi Dinding Eksterior
Instalasi Ndandani
Asal Usul Cina 

Kaluwihan Strip Eksterior Dalaman Dinding Eksterior PVC

1. Kateguhan sing apik, resistensi kuku lan resistensi pengaruh eksternal. Bisa dipotong kanthi sewenang-wenang miturut desain rekayasa sing beda lan syarat proses, mbengkokake lan ngowahi bentuk, ora rapuh, ora gampang digaru, lan tahan korosi asam-asam lan korosi uap banyu, konduktivitas termal sing kurang, tahan api dhewe Standar level B1, kanthi efektif bisa nundha panyebaran geni.

2. Anti-tuwa minangka properti asli saka PVC. Ditambah nganggo anti-ultraviolet stabilizer kanggo entuk efek anti-tuwa. Kajaba iku, tahan cuaca sing kuwat. Ora rapuh ing -40oC nganti 70oC, lan warnane isih apik.

3. Umur layanan: Umur layanan nganti 30 taun. Produk kasebut bebas polusi lan bisa digunakake maneh. Iki minangka bahan dekorasi sing ramah lingkungan.

4. Kinerja geni sing apik: Produk kasebut duwe indeks oksigen 40, tahan api lan mandhiri adoh saka geni.

5. Instalasi cepet: Papan gantung gampang dipasang amarga bobot entheng lan konstruksi cepet. Kerusakan parsial, mung kudu ngganti papan gantung anyar, gampang lan cepet.

6. Ngirit energi lan perlindungan lingkungan: Lapisan jampel polistiren bisa dipasang ing lapisan njero papan sing digantung kanthi gampang, saengga efek isolasi tembok njaba luwih apik. Omah kasebut anget ing mangsa adhem lan adhem ing musim panas, sing ngirit banget. Produk iki bisa didaur ulang lan digunakake maneh sajrone 50 taun lan nduweni kinerja lingkungan sing dhuwur.

7. Pangopènan sing apik: Produk iki gampang dipasang lan diresiki, anti banyu lan tahan lembab.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita