Papan Gantung Dinding Eksterior PVC

Katrangan singkat:

Kekakuan sing apik, resistensi kuku lan resistensi pengaruh eksternal. Bisa dipotong kanthi sewenang-wenang miturut desain rekayasa sing beda lan syarat proses, mbengkokake lan ngowahi bentuk, ora rapuh, ora gampang digaru, lan tahan korosi asam-asam lan korosi uap banyu, konduktivitas termal sing kurang, tahan api dhewe Standar level B1, kanthi efektif bisa nundha panyebaran geni. 


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Produk Siding Tembok Eksterior PVCPapan Gantung
Materi PVC-U  
Ukurane 4m * 24cm
Kandel 1.2mm
Bobot 2,65KG
Werna Putih, Kuning, Abu-abu .... disesuaikan.
Lamaran Dekorasi Dinding Eksterior
Instalasi Ndandani
Asal Usul Cina 

Katrangan saka Siding Tembok Eksterior PVC Papan Gantung

Papan gantung tembok eksterior PVC minangka jinis profil plastik kanthi pvc minangka awak utama, digunakake kanggo tembok njaba bangunan; duweni peran nutupi, nglindhungi lan dekorasi.

Keuntungan Papan Gantung Siding Dinding Eksterior PVC

1. Kateguhan sing apik, resistensi kuku lan resistensi pengaruh eksternal. Bisa dipotong kanthi sewenang-wenang miturut desain rekayasa sing beda lan syarat proses, mbengkokake lan ngowahi bentuk, ora rapuh, ora gampang digaru, lan tahan korosi asam-asam lan korosi uap banyu, konduktivitas termal sing kurang, tahan api dhewe Standar level B1, kanthi efektif bisa nundha panyebaran geni.
2. Anti-tuwa minangka properti asli saka PVC. Ditambah nganggo anti-ultraviolet stabilizer kanggo entuk efek anti-tuwa. Kajaba iku, tahan cuaca sing kuwat. Ora rapuh ing -40oC nganti 70oC, lan warnane isih apik.
3. Umur layanan: Umur layanan nganti 30 taun. Produk kasebut bebas polusi lan bisa digunakake maneh. Iki minangka bahan dekorasi sing ramah lingkungan.
4. Kinerja geni sing apik: Produk kasebut duwe indeks oksigen 40, tahan api lan mandhiri adoh saka geni.
5. Instalasi cepet: Papan gantung gampang dipasang amarga bobot entheng lan konstruksi cepet. Kerusakan parsial, mung kudu ngganti papan gantung anyar, gampang lan cepet.
6. Ngirit energi lan perlindungan lingkungan: Lapisan jampel polistiren bisa dipasang ing lapisan njero papan sing digantung kanthi gampang, saengga efek isolasi tembok njaba luwih apik. Omah kasebut anget ing mangsa adhem lan adhem ing musim panas, sing ngirit banget. Produk iki bisa didaur ulang lan digunakake maneh sajrone 50 taun lan nduweni kinerja lingkungan sing dhuwur.
7. Pangopènan sing apik: Produk iki gampang dipasang lan diresiki, anti banyu lan tahan lembab.

Aplikasi Papan Gantung Dinding Eksterior PVC

Papan gantung tembok eksterior PVC minangka jinis profil plastik kanthi pvc minangka awak utama, digunakake kanggo tembok njaba bangunan; duweni peran nutupi, nglindhungi lan dekorasi. Gandheng tembok eksterior PVC bisa nggawe bangunan kasebut katon tembok tembok kayu sing sederhana, alami lan asri. Nanging, ora prelu ngonsumsi kayu. Siding tembok njaba bisa didaur ulang. Proses pabrikan nggunakake energi luwih sithik tinimbang ubin semen lan keramik. Bahan bangunan ijo sing kondusif kanggo nglindhungi lingkungan. Instalasi lan konstruksi siding hiasan tembok njaba iku gampang lan cepet, lan bisa digabung karo tembok kanthi macem-macem struktur; kabeh konstruksi garing umume ora kena pengaruh musim; gampang di resiki sajrone digunakake lan ora mbutuhake perawatan; kinerja biaya dhuwur, lan siding tembok eksternal kurang Keuntungan kaluwihan tahan api, tahan lembab, tahan korosi, tahan tuwa, lan liya-liyane, lan umur layanan bisa luwih saka 30 taun. Kekayaan, warna tradisional lan tekstur gandum sing apik bakal nglindhungi omah kanthi apik lan asring. Werna papan gantung kasebut asale saka produk kasebut, lan ora bakal ana retakan, peeling lan blister ing ndhuwur cet biasa. Uga beda karo kayu, sing bosok utawa bengkok amarga lembab. Sing luwih penting, tembok tembok eksterior PVC nggunakake lapisan bahan vinil sing padhet kanggo nglindhungi omah. Desain struktur bahan polietilen sing padhet bisa nahan serangan cuaca sing ora apik, nggawe omah katon anyar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita