Pusat Produk

Pengawal Sudut PVC

  • PVC Corner Protector

    Pelindung Sudut PVC

    PVC Corner Protator yaiku sejenis profil sing digunakake ing tembok supaya sudhut luwih apik lan apik. Saliyane estetika, strip pojok uga ngiyatake sudhut supaya ora nyuda lan kerusakan liyane. Strip proteksi sudhut duwe kaluwihan resistensi korosi, resistensi dampak, resistensi penuaan, adhesi sing apik, lan kombinasi penuh karo dempul, sing nambah resistensi pangaruh ing sudhut, lan njaga kaendahan jangka panjang tanpa rusak. Bisa dibangun bebarengan karo proyek utama, gampang dioperasikake lan efisiensi konstruksi 2-5 kali luwih umum. Iki nyederhanakake prosedur konstruksi, nyepetake kacepetan konstruksi, nyuda biaya proyek, lan nambah kualitas proyek.