Pusat Produk

Produk

  • PVC double face plastic garden fence

    Pagar kebon plastik plastik dobel rai

    1. Reresik pangopènan sing kurang – cukup disemprot nganggo selang

    2. Aja nate mbutuhake lukisan utawa pewarnaan

    3. kaya siding vinil lan ekstrusi vinil ora bakal kuning, teyeng, bosok utawa bosok

    4. Direkayasa khusus kanggo kekuatan lan daya tahan ing kabeh kahanan cuaca

    5. Dirancang kanggo keamanan tanpa pucuk, sekrup, utawa krenjang

    6. Ora ngemot bahan kimia beracun

    7. Ramah lingkungan lan 100% bisa didaur ulang

    8. Kasedhiya warna putih, samak, abu-abu, adobe, warna kayu

    9. Sistem kunci rel opsional nahan rel pager kanthi mantep

    10. Gampang dipasang

  • China supplier flexible plastic fence privacy decoration garden

    Pemasok China taman dekorasi privasi pager plastik fleksibel

    1. Gratis perawatan
    2. awet banget
    3. Bisa digunakake kaya kayu
    4. Bukti tanpa Printer / Frost
    5. Sensitif kanggo jamur lan serangga
    6. Ora nggawe bahan beracun menyang lingkungan
    7. Tahan nyandhang / tahan karat / Anti-UV
    8. Ora bosok / ora bisa diobong
    9. Ukuran lengkap sing kasedhiya lsp
    10. Digunakake sacara wiyar ing peternakan, peternakan, dalan, bangunan, hortikultura, gardening, lsp.

  • Garden decorative plastic fence trellis

    Trellis pager plastik hiasan taman

    Katrangan saka Expandable Trellis Fence

    Expandable Trellis Fence yaiku pager trellis sing bisa diupgrade, digawe saka PVC. materi ramah lingkungan, mode lan realistis. Nggoleki nyenengake lan nyenengake, bisa disesuaikan banget, supaya sampeyan bisa nyetel dawa miturut dimensi sing dipengini.

  • high quality packing wall board accessories pvc fascia board

    aksesoris papan dinding kemasan berkualitas tinggi papan fascia pvc

    Plate Eaves Wall Siding Eksterior PVC umume digunakake kanggo dekorasi sisih ngarep omah, kudu dilengkapi strip nutup.

  • Ceiling Extrusion Hanging Boards PVC Plastic Sheet Board Panel Sheet

    Papan Gantung Ekstrusi Langit-langit Lembar Panel Papan Plastik Plastik

    Plate Eaves Wall Siding Eksterior PVC umume digunakake kanggo dekorasi sisih ngarep omah, kudu dilengkapi strip nutup.

  • Home Decor Modern Style Plastic Composite Stair Railings PVC Stair Banister

    Dekorasi Rumah Tangga Modern Plastik Plastik Komposit Tangga Tangga PVC

    PVC Handrail-Ciri-ciri pegangan tangga pvc

    1. Perlindhungan lingkungan: nggunakake bahan PVC polimer sing dhuwur, ora beracun, ora polusi, tahan api, ora ana nyala terbuka.

    2. Awet: ora retak, ora ana owah-owahan bentuk, ora ana serangga, ora asor, utamane cocog kanggo wilayah pesisir kanthi hawa lembab.

    3. Endah: macem-macem warna bisa dipilih. Umume digunakake yaiku kenari tiruan, persik tiruan, pine imitasi, beech abang tiruan, marmer tiruan, lsp. Kanthi warna sing cerah, mulya lan elegan.

    4. Ekonomi: Disesuaikan kanthi ukuran apa wae kanggo nyuda kapitunan sing disebabake dening bahan kusam.

    5. Ragam lengkap: pegangan tangan kosong, ekonomi. Pegangan tangan sing padhang, cahya bisa nyorot wong. Pegangan tangan sing padhet ora bakal rusak suwene satus taun. 

  • Customized good quality wall board accessories 1mm outdoor pvc exterior corner

    Aksesoris papan tembok sing apik khusus 1mm sudhut eksterior pvc ruangan

    Baris Sambungan Dinding Eksterior PVC digunakake kanggo nyambungake rong potong papan gantung kanthi horisontal lan kanggo nutup sudhut.

  • 1.2mm Thickness Extrusion Hang Siding Board PVC Siding Exterior Panel

    1.2mm Tebal Ekstrusi Hang Siding Board Panel Eksterior Siding PVC

    Kekakuan sing apik, resistensi kuku lan resistensi pengaruh eksternal. Bisa dipotong kanthi sewenang-wenang miturut desain rekayasa sing beda lan syarat proses, mbengkokake lan ngowahi bentuk, ora rapuh, ora gampang digaru, lan korosi asam Asam lan korosi uap banyu, konduktivitas termal sing kurang, tahan api dhewe Standar level B1, kanthi efektif bisa nundha panyebaran geni. 

  • PVC Co-extrusion Ceiling Board Price Panel For Outdoor Wall

    Panel Harga Papan Plafon Co-ekstrusi PVC Kanggo tembok njaba

    Kekakuan sing apik, resistensi kuku lan resistensi pengaruh eksternal. Bisa dipotong kanthi sewenang-wenang miturut desain rekayasa sing beda lan syarat proses, mbengkokake lan ngowahi bentuk, ora rapuh, ora gampang digaru, lan korosi asam Asam lan korosi uap banyu, konduktivitas termal sing kurang, tahan api dhewe Standar level B1, kanthi efektif bisa nundha panyebaran geni. 

  • PVC Stair Handrails Pure Color without Printing

    Tangga PVC Handrail Werna Murni tanpa Nyithak

    PVC Handrail-Ciri-ciri pegangan tangga pvc

    1. Perlindhungan lingkungan: nggunakake bahan PVC polimer sing dhuwur, ora beracun, ora polusi, tahan api, ora ana nyala terbuka.

    2. Awet: ora retak, ora ana owah-owahan bentuk, ora ana serangga, ora asor, utamane cocog kanggo wilayah pesisir kanthi hawa lembab.

    3. Endah: macem-macem warna bisa dipilih. Umume digunakake yaiku kenari tiruan, persik tiruan, pine imitasi, beech abang tiruan, marmer tiruan, lsp. Kanthi warna sing cerah, mulya lan elegan.

    4. Ekonomi: Disesuaikan kanthi ukuran apa wae kanggo nyuda kapitunan sing disebabake dening bahan kusam.

    5. Ragam lengkap: pegangan tangan kosong, ekonomi. Pegangan tangan sing padhang, cahya bisa nyorot wong. Pegangan tangan sing padhet ora bakal rusak suwene satus taun. 

  • Expandable Trellis Fence

    Pager Trellis sing Bisa Diperluas

    Katrangan saka Expandable Trellis Fence

    Expandable Trellis Fence yaiku pager trellis sing bisa diupgrade, digawe saka PVC. materi ramah lingkungan, mode lan realistis. Nggoleki nyenengake lan nyenengake, bisa disesuaikan banget, supaya sampeyan bisa nyetel dawa miturut dimensi sing dipengini.

  • PVC Privacy Fencing

    Anggar Privasi PVC

    1. Reresik pangopènan sing kurang – cukup disemprot nganggo selang

    2. Aja nate mbutuhake lukisan utawa pewarnaan

    3. kaya siding vinil lan ekstrusi vinil ora bakal kuning, teyeng, bosok utawa bosok

    4. Direkayasa khusus kanggo kekuatan lan daya tahan ing kabeh kahanan cuaca

    5. Dirancang kanggo keamanan tanpa pucuk, sekrup, utawa krenjang

    6. Ora ngemot bahan kimia beracun

    7. Ramah lingkungan lan 100% bisa didaur ulang

    8. Kasedhiya warna putih, samak, abu-abu, adobe, warna kayu

    9. Sistem kunci rel opsional nahan rel pager kanthi mantep

    10. Gampang dipasang