Warta

Harga berjangka PVC wis pulih saka rega murah, lan panggilan balik teknis kudu dicegah ing wektu cendhak

Harga berjangka PVC wis pulih saka rega murah, lan panggilan balik teknis kudu dicegah ing wektu sing cendhak: Dina Senin, kontrak PVC V2105 volume akeh kanggo ngenthengake posisine, lan rega berjangka pulih. Rega penutupan dina yaiku 8340 yuan, yaiku -145 yuan dibandhingake karo dina dagang sadurunge; volume dagang 533,113 tangan, lan kepentingan mbukak yaiku 292.978 tangan, -14205; dhasaré ana 210. Warta: 1. Miturut statistik saka Informasi Longzhong, output pabrikan PVC domestik ing wulan Februari 2021 yaiku 1.864.300 ton, nyuda 5,84% saben wulan, mundhak 24,76% saben taun taun, lan kenaikan kumulatif taun-taun tambah 16,84%. 2. Miturut statistik Informasi Longzhong, tanggal 26 Februari, jumlah ekspor saka 24 pabrikan PVC mundhak 152,53% saka minggu kepungkur. Ing pungkasan preinan Musim Semi, logistik lan transportasi maneh, lan konstruksi hilir wiwit siji-siji. Ana panjaluk tuku tartamtu kanggo PVC, mula volume gudang sing metu saya mundhak saya gedhe ing minggu iki, lan inventaris mudhun. Ora ana fluktuasi ing produksi 24 perusahaan produksi, lan total output mundhak 3,14% saka minggu kepungkur. Rega pasar: Rega utama SG-5 ing pasar Changzhou ing China Wétan kacarita ing 8550 yuan / ton, -100. Inventaris resi gudang: 7692 kuitansi gudang, -300 lembar. Posisi utama: 20 posisi dawa paling dhuwur 192510, -18132; posisi cekak 219308, -13973. Tambah ruangan. Ringkesan: Gosip manawa ana sawetara perusahaan kimia ing Texas sing miwiti produksi maneh, nanging butuh wektu kanggo miwiti maneh kerja. Ing Eropa, pabrik PVC Tavaux mandheg amarga gagal produksi lan tanggal restart durung ditemtokake. Korea Selatan, Taiwan, lan India uga duwe instalasi kanggo mateni pangopènan, lan Amerika Serikat, Eropa, lan Asia duwe instalasi kanggo mateni, lan pasokan jaban rangkah isih ketat. Domestik, sanajan produksi PVC domestik mudhun ing wulan Februari saka wulan sadurunge, isih luwih dhuwur tinimbang periode sing padha taun kepungkur. Produksi ing rong wulan pisanan uga luwih dhuwur tinimbang periode sing padha taun kepungkur, nuduhake yen pasokan domestik cukup. Perusahaan hilir kena pengaruh preinan Taun Anyar ing papan kerjane, lan kerja maneh taun iki luwih signifikan tinimbang taun-taun mengko. Nanging, amarga mundhak akeh rega sawise liburan, biaya perusahaan mundhak, wates laba wis dikompres, lan tingkat operasional perusahaan hilir durung mundhak banget. Sawise mundhak kanthi tajem, ana pratandha kakehan tuku ing PVC sajrone jangka pendek, lan koreksi teknis kudu dicegah ing jangka pendek. Ing babagan operasional, investor asring mung adol rally kanggo nyuda duweni.


Wektu kiriman: Mar-02-2021