Warta

Rencana Anyar kanggo Dekorasi Hiasan Eksterior

Rencana Anyar kanggo Dekorasi Hiasan Eksterior

Bahan dekorasi tembok eksterior anyar sing dikembangake ing taun-taun pungkasan utamane cocog kanggo dekorasi tembok njaba gymnasium, perpustakaan, sekolah, villa lan bangunan liyane. Kauntungan utama yaiku nggawe dekorasi arsitektur, lan uga bisa nggayuh efek pengawetan panas lan hemat energi, insulasi panas lan swara, anti banyu lan jamur. Ayo dideleng bareng.

2

Papan gantung tembok eksterior PVC umume digawe saka bahan polivinil klorida keras, sing nduwe fungsi nutupi, konstruksi sing gampang lan cepet, perlindungan lan dekorasi. Lan bisa didaur ulang lan digunakake maneh, yaiku bahan bangunan ijo sing kondusif kanggo nglindhungi lingkungan. Gampang diresiki sajrone digunakake lan ora mbutuhake perawatan; iku larang regane, lan duwe kaluwihan ketahanan api, tahan kelembapan, tahan korosi, lan resistensi penuaan. Miturut panelitian, umur layanan tembok eksterior tembok ing njaba PVC bisa nganti luwih saka 30 taun, lan bisa tahan serangan cuaca sing ora apik, saengga bangunan kasebut katon anyar kaya pirang-pirang taun. Umume, bangunan gedhen-gedhenan digunakakePapan gantung tembok eksternal bisa digunakake kanthi adhem lan panas, awet lan anti-ultraviolet lan anti-penuaan. Iki tahan karat sing apik kanggo asam, alkali lan uyah. Ora ana polusi, didaur ulang; kinerja lingkungan sing apik. Gampang ngresiki lan ngilangi perawatan sawise perawatan. Siding tembok eksternal apik kanggo resistensi geni. Watu duwe resistensi geni sing dhuwur. Papan semen serat kelas A, banjur tembok sisih njaba PVC. Indeks oksigen tahan api lan mandhiri saka geni; iku cocog karo standar proteksi geni GB-T, lan tembok njaba tembok logam saiki kelas B. Sisi hemat energi sing dhuwur kanggo tembok eksternal. Sisih utama siding PVC kanggo tembok eksternal bisa gampang dipasang kanthi bahan isolasi termal kayata polyfoam, sing ndadekake efek jampel termal tembok eksternal kaya masang lapisan "katun" ing omah, nanging siding PVC yaiku "jas" ".


Wektu kiriman: Jan-12-2021