Warta

Karakteristik tembok gantung tembok eksterior PVC

Karakteristik tembok gantung tembok eksterior PVC

Papan gantung tembok eksterior utamane cocog kanggo dekorasi tembok, gudang, lan atap ing njero ruangan lan ruangan. Sipat fisik lan kimia yaiku lembaran PVC. Indikator teknis sing relevan nuduhake GB / T88 Sipat fisik lan kimia yaiku lembaran PVC. Indikator teknis sing relevan nuduhake GB / T8814-1998, QB / T2133-1995, Q / DAB.001-2003. 

3

Pitepangan fitur produk

1. Dekorasi sing apik. Amarga pola sing beda kayata gabah kayu tiruan ing lumahing papan sing digantung, warna kasebut beda-beda, lan garis-garis kasebut cetha lan padhang. Nduwe gaya modern gaya Eropa lan Amerika sing populer. Utamane cocog kanggo villa, apartemen lan bangunan lawas.

2. Pirang-pirang aplikasi iki tahan kanggo adhem lan panas, awet, anti-ultraviolet lan anti-tuwa. Ketahanan karat asam, alkali, uyah lan sisih ngelawan iku apik banget. Gampang diresiki (bisa dibilas nganggo semprotan banyu), tanpa perawatan

3. Kinerja geni sing apik. Produk iki duwe indeks oksigen 40, tahan api lan ngilangi awake dhewe saka geni, lan memenuhi standar perlindungan kebakaran nasional B1 (GB-T8627-99).

4. Ngirit energi dhuwur. Cocog banget kanggo nginstal bahan busa polistirena ing lapisan njero papan sing digantung, saengga efek pengawetan panas tembok njaba luwih apik. Bahan busa polistiren kayane nyelehake lapisan "katun" ing omah, dene papan gantung tembok eksternal yaiku "jas", omah dadi anget ing mangsa adhem.

5. Instalasi sing gampang, regane murah, struktur canggih, gampang dipasang, kuwat lan andal. Vila 200 meter persegi bisa dipasang sedina. Proyek papan gantung tembok eksterior minangka proyek dekorasi tembok eksterior sing paling hemat lan ngirit wektu. Yen ana kerusakan parsial, mung kudu ngganti piring gantung anyar, sing gampang lan cepet, lan gampang dijaga.

6. Umur layanan produk umure umure umure paling suwe umume 25 taun, lan produk ekstrusi co-ekstrusi dobel kanthi permukaan produk perusahaan GE (General Electric) ASA duwe umur layanan luwih saka 30 taun.

7. Perlindhungan lingkungan sing apik. Produk kasebut ora nyebabake polusi lingkungan ing proses produksi utawa praktik teknik. Iki minangka dekorasi perlindungan lingkungan sing becik tinimbang daur ulang.

8. Manfaat komprehensif sing dhuwur Instalasi papan gantung tembok eksternal bisa nyepetake periode konstruksi. Utamane ing proyek renovasi fasad bangunan lawas, bisa langsung dibangun tanpa ngilangi fasad asli, ngilangi polusi tembok asli saka ngilangi tembok asli, nyuda ngilangi sampah, lan nyepetake proses konstruksi rampung . Amarga ganti periode konstruksi lan penghapusan sampah, biaya proyek uga efektif dikurangi. 


Wektu kiriman: Jan-12-2021