Warta

Analisis munggah minggah pasar plastik ing saben minggu

Analisis kenaikan minggah pasar plastik: Sawise preinan ing Festival Musim Semi, pasar plastik saya mundhak banget Ing minggu iki, pasar plastik saya mundhak kanthi intensif, kanthi produk individu mundhak luwih saka 10%. Antarane 8 produk plastik sing diawasi dening Informasi Zhongyu minggu iki, 8 produk wis munggah, kanthi 100%. Sajrone Festival Musim Semi, kahanan geopolitik ing Timur Tengah cenderung saya tegang. Gelombang kadhemen nyapu wilayah kidul Amerika Serikat. Cuaca sing adhem banget nyebabake pemadaman listrik lan gangguan listrik, nyebabake penurunan output ing wilayah produksi minyak utama kayata Texas. Mlaku nganti US $ 60 / barel, sentimen operasi pasar komoditas sakabèhé wis didhukung, lan rega produk plastik uga saya dhuwur. PVC: Minggu iki, rega pasar PVC terus mundhak terus sadurunge preinan, lan berjangka terus meningkat; umume produsen PVC adhedhasar etilena nuduhake kahanan tunggu-tunggu. Ing babagan subregion, rega mainstream saka limang jinis ing Guangzhou yaiku 8200-8400 yuan / ton, rega utama limang jinis ing Hangzhou yaiku 7900-8050 yuan / ton; rega utama limang jinis ing Shandong yaiku 8200-8300 yuan / ton. Ing babagan bahan baku, rega bekas pabrik kalsium karbida saya mundhak banget. Miturut ngawasi Informasi Zhongyu, rega bekas pabrik utama ing Wuhai yaiku 3.300 yuan / ton; rega ex-pabrik mainstream ing Ningxia yaiku 3.350 yuan / ton; rega CIF VCM ing Asia Tenggara yaiku 1.075 dolar / ton. Ing sisih pasokan, sajrone preinan Festival Musim Semi, pabrikan PVC njaga tingkat operasional sing luwih dhuwur. Pabrikan utamane ngetokake pesanan pra-penjualan, lan adol ora ana tekanan saiki; ing sisih panjaluk, hilir durung bisa nerusake kerja maneh, lan panjaluk umume umume; internasional, sawetara instalasi PVC wis ditutup amarga hawa adhem ing negara-negara manca. Asile, pasokan PVC eksternal kenceng, lan kutipan terus saya mundhak. Sawise preinan, hilir lan pedagang aktif nyedhiyakake, nanging swasana tunggu-tunggu pasar saya tambah. Disaranake menehi perhatian marang kahanan konstruksi hilir, lan panjaluk kudu ditambah. Mula, Informasi Zhongyu ngarepake manawa pasar PVC bakal terus munggah ing jangka pendek.


Wektu kiriman: Feb-21-2021