Warta

Analisis pasar ekspor PVC domestik ing paruh pertama taun 2020

Analisis pasar ekspor PVC domestik ing paruh pertama taun 2020

Ing paruh pertama taun iki, pasar ekspor PVC domestik kena pengaruh dening macem-macem faktor kayata epidemi domestik lan asing, tingkat operasional perusahaan hulu lan hilir, biaya bahan baku, logistik lan faktor liyane. Pasar umume ora stabil lan kinerja ekspor PVC kurang apik.

Saka Februari nganti Maret, kena pengaruh faktor musiman, ing wiwitan Festival Musim Semi, pabrikan PVC domestik duwe tingkat operasi sing luwih dhuwur lan paningkatan output sing luwih gedhe. Sawise Festival Musim Semi, kena pengaruh epidemi kasebut, perusahaan manufaktur hilir angel nambah tarif resume kerja, lan permintaan pasar umume ringkih. Rega ekspor PVC domestik wis mudhun. Amarga mundur saka saham domestik, ekspor PVC ora duwe kaluwihan sing jelas dibandhingake karo rega domestik.

Saka Maret nganti April, ing pencegahan lan kontrol epidemi domestik sing efektif, produksi perusahaan hilir mboko sithik pulih, nanging tingkat operasional domestik kurang lan ora stabil, lan kinerja panjaluk pasar nyuda. Pamrentah lokal wis ngetokake kabijakan kanggo nyengkuyung perusahaan kanggo nerusake kerja lan produksi. Ing babagan transportasi ekspor, transportasi segara, rel, lan dalan wis mboko sithik bali dadi normal, lan pengiriman telat sing ditandatangani ing tahap awal uga wis diterbitake. Panjaluk luar negeri normal, lan kutipan ekspor PVC domestik utamane dibahas. Sanajan penyelidikan pasar lan volume ekspor wis tambah dibandhingake karo periode sadurunge, transaksi nyata isih diwatesi.

Wiwit wulan April nganti Mei, pencegahan lan pengendalian epidemi domestik entuk asil awal, lan epidemi kasebut biasane dikontrol kanthi efektif. Sanalika, kahanan epidemi ing luar negeri parah. Perusahaan sing relevan ujar manawa pesenan asing ora stabil lan pasar internasional ora duwe kapercayan. Gegayutan karo perusahaan ekspor PVC domestik, India lan Asia Tenggara minangka sing utama, dene India wis njupuk tindakan kanggo nutup kutha kasebut. Panjaluk ing Asia Tenggara ora apik, lan ekspor PVC domestik ngalami resistensi tartamtu.

Wiwit Mei nganti Juni, rega minyak internasional mundhak banget, sing nyebabake kenaikan kutipan etilena, sing nggawa dhukungan sing apik kanggo pasar PVC etilena. Sanalika, perusahaan pangolahan plastik hilir terus nambah operasine, nyebabake penurunan inventaris, lan pasar spot PVC domestik terus meningkat. Pethikan disk eksternal PVC asing wis mlaku ing level sing kurang. Amarga pasar domestik bali normal, impor PVC saka negara saya saya tambah. Antusiasme perusahaan ekspor PVC domestik wis ringkih, umume dodolan domestik, lan jendela arbitrase ekspor wis suwe ditutup.

Fokus pasar ekspor PVC domestik ing paruh kapindho taun yaiku game rega ing antarane pasar PVC domestik lan asing. Pasar domestik bisa uga terus ngadhepi pengaruh sumber murah asing; sing nomer loro yaiku perawatan terpusat instalasi PVC ing macem-macem wilayah ing jagad iki. India kena pengaruh amarga saya akeh udan lan kegiatan konstruksi ruangan. Ngurangi, kinerja panjaluk sakabèhé alon; katelu, negara-negara manca terus ngalami kahanan sing durung mesthi ing pasar amarga pengaruh saka tantangan epidemi kasebut.

2


Wektu kiriman: Feb-20-2021