Warta

  • Industri Pagar Seluruh Dunia Diperkirakake Tuwuh luwih saka 6% Sajrone 2021 nganti 2026

    Pasar anggar samesthine bakal tuwuh ing CAGR luwih saka 6% sajrone ramalan periode 2021-2026. Sing duwe omah ngupaya keamanan lan privasi sing luwih dhuwur, sing dadi panjaluk ing pasar perumahan. Munggah ing proyek bangunan komersial lan omah nambahake permintaan kanggo ...
    Waca liyane
  • Mbangun tembok sing luwih apik

    Proyek perbaikan omah spiked sajrone taun pungkasan amarga pandemi iki. Asil langsung liyane saka pandemi yaiku rega kayu lan logam mundhak. Amarga swasanane dadi luwih kepenak, wong Meksiko Anyar budhal ing njaba lan nggawe oase ing properti kasebut. Siji cara kanggo nyepetake yaiku ...
    Waca liyane
  • Thanks kanggo efek pandemi, permintaan kayu lan bahan bangunan durung ana sadurunge

    In-Depth: Panjaluk isih nyebar sanajan ana kayu sing mundhak, biaya material Kajaba sampeyan kerja ing dagang bangunan, kemungkinan sampeyan ora bakal ngawasi terus babagan rega bahan kaya kayu. Nanging, kanggo sawetara tukang omah lan pager lan uga jinis sing bisa dilakoni dhewe, suwene 12 wulan ...
    Waca liyane
  • Anggar Taman

    Pagar kebon bisa uga praktis lan hias, ngemot kembang lan tanduran utawa nambah unsur hiasan ing ruang keluarga. Kanthi spesifikasi sing pas, sawetara pager uga bisa nglindhungi sayuran saka kewan luwe. Apa sampeyan wis ngunggahake kasur utawa kebon ing ...
    Waca liyane
  • Pager lan Gelombang Komposit

    Nalika nggawe geladak utawa pager sing anyar, pilihan sing paling apik yaiku nggunakake bahan komposit Kanthi larang regane kayu, luwih akeh sing duwe omah nganggep nggawe geladhak lan pagar saka bahan komposit, nanging liyane ora yakin amarga percaya sawetara mitos sing paling umum. babagan vinil sing ...
    Waca liyane
  • Pandhuan instalasi pagar

     Pandhuan instalasi pager 1. Sadurunge pager dipasang, pondasi dhasar bata utawa pouring beton ing ngisor biasane digawe ing bangunan sipil. Pager bisa dipasang ing tengah pondasi ngisor liwat baut ekspansi mekanik, inspeksi sekrup kimia, lsp. ...
    Waca liyane
  • Aplikasi pvc guardrail

    Pagar pekarangan PVC Pager baja plastik minangka jinis bahan pvc, kanthi dhuwur 30cm, 40cm, 50cm, 60cm, 70cm, lan bisa disesuaikan nganggo warna putih, biru, abang, ijo lan liyane. pagar pekarangan pvc Pagar baja plastik langsung dikubur ing lemah lan lemah pekarangan. Pisanan, gali bolongan cilik ing ...
    Waca liyane
  • Pitakon babagan pager PVC

    Jeneng lengkap pagar pvc yaiku pager baja plastik pvc; "baja plastik" kasebut diarani amarga kekurangan mung plastik yaiku kaku sing kurang. Mula, nalika nglumpukake strukture, bagean struktural plastik diapit nganggo baja minangka tulang rusuk penguat miturut ...
    Waca liyane
  • Ringkesan lan cara instalasi pagar pekarangan baja plastik pvc

    PVC nuduhake polivinil klorida, lan singkatan inggris yaiku PVC (Polyvinyl chloride). Iki minangka monomer vinil klorida (VCM) ing peroksida, senyawa azo lan inisiator liyane; utawa kanthi tumindak cahya lan panas, polimerisasi kanthi radikal bebas. Polimer kawangun b ...
    Waca liyane
  • Apa bedane pager PVC lan pagar liyane?

    Pager PVC bisa dideleng ing endi wae, lan dheweke duwe peran penting kanggo ndandani konstruksi kutha (kayata taman umum lan komunitas). Sawetara vila kanthi kebon uga bakal nginstal pagar PVC ing kebon kanggo dekorasi. Pager kayu (1) Paint ing pager kayu gampang dicopot, ...
    Waca liyane
  • Rega PVC saya dhuwur

    8 September 2021, rega intraday saka kontrak berjangka utama PVC ngluwihi 10.000 yuan / ton, kanthi paningkatan maksimal luwih saka 4%, lan mundhak maneh dadi kenaikan 2,08% ing pungkasan, lan rega panutupan saya dhuwur wiwit kontrak kasebut didaftar. Sanalika, rega pasar spot PVC ...
    Waca liyane
  • Foreseeing 2021: “Peta Panorama Industri PVC China ing taun 2021 ″ (kanthi status pasar, lanskap kompetitif lan tren pangembangan, lsp.)

    Judhul asli: Foreseeing 2021: "Peta Panorama Industri Pvc China ing taun 2021 ″ (kanthi status pasar, lanskap kompetitif lan tren pangembangan, lsp.) Sumber: Institut Penelitian Industri Prospektif Perusahaan-perusahaan utama ing industri iki: Xinjiang Tianye (12.060, 0.50, 4,33%) ...
    Waca liyane