Profil perusahaan

Profil perusahaan

Shanghai Marlene Industrial Co., Ltd.

Profil perusahaan

Shanghai Marlene Industrial Co., Ltd. minangka industri teknologi tinggi komprehensif sing duwe spesialisasi ing riset, pengembangan, produksi lan penjualan bahan bangunan plastik. Perusahaan kita 150 kilometer saka Pelabuhan Ningbo lan 100 kilometer saka Pelabuhan Shanghai. Transportasi pancen trep. Perusahaan kami nyakup area luwih saka 8.000 meter persegi lan duwe lokakarya standar 6.000 meter persegi, duwe 3 jalur produksi lanjutan, 2 peralatan co-extrusion, 2 laboratorium riset lan pengembangan polimer, 3 instrumen analisis warna impor, lan 5 kothak tes anti-tuwa, lan 6 set macem-macem instrumen tes komputer. 

555

Kanthi output taunan luwih saka 1.000 ton macem-macem bahan bangunan. Ana pasukan riset teknis sing cukup kanggo dadi prioritas utama ing persaingan pasar. Produk sing saiki dikembangake kalebu panel gantung tembok eksterior PVC, lantai plastik-plastik PVC, panel tembok eksterior kayu-plastik PVC, strip lawang lan jendhela, strip ambang warna-warna PVC multi-warna, pegangan kayu tiruan tangga PVC, panel tembok PVC , Pojok tembok PVC, lan serangkaian bahan dekorasi bangunan kayata pager kayu-plastik. Produk kami duwe resistensi cuaca super, anti-tarnishing, anti banyu, tahan serangga, anti-jamur, tahan api, isolasi panas, insulasi swara, perlindungan lingkungan, lan gampang diproses. Permukaan ora prelu diwarnai utawa dicet. Warnane sugih lan warna. Bisa digunakake ing macem-macem papan. Sawise dekorasi, wong bisa langsung mlebu, ora ngemot benzena utawa formaldehida, ora nyebabake cilaka tumrap wanita hamil, bayi lan bocah cilik, ora mbutuhake perawatan tindak lanjut. Garansi kasebut luwih unggul tinimbang produk sing padha nganti 50 taun. Produk perusahaan akeh digunakake ing omah, hotel, rumah sakit, apartemen tuwa, bandara, sekolah, hotel, bangunan kantor lan proyek dekorasi arsitektur njero ruangan lan ruangan liyane, uga mobil, peralatan listrik, elektronik, dolanan, perawatan medis, peralatan pipa , lan jubin kebon gedhe ruangan lan jubin hidrofilik, pager, pagar taman, pager mandeg bus, proyek kothak kembang kotamadya, tembok eksterior villa, meja lan kursi santai ruangan, lanskap sinar matahari, mebel mewah Amerika, lsp , macem-macem, kualitas banget lan regane cukup. Wiwit dilebokake ing pasar, dheweke ditampa kanthi apik dening para pelanggan.Jaringan penjualan kalebu kabeh kutha utama, medium lan cilik ing saindenging negara kita, lan kanthi kuat ngembangake pasar jaban rangkah. Produk diekspor menyang Amerika Utara, Timur Tengah, Asia Tenggara lan negara lan wilayah liyane, lan kondhang ing lokal lan luar negeri amarga produk macem-macem, konsep manajemen canggih lan layanan berkualitas tinggi. Ing karya mbesuk, kita bakal terus ningkatake standar teknis, ngembangake produk anyar lan teknologi anyar, desain anyar lan ngembangake solusi khusus sing aman lan ramah lingkungan miturut kebutuhan pelanggan kanggo nyukupi kebutuhan pasar lan luwih apik ngladeni pelanggan.Bekerjasama kanthi aktif karo pelanggan anyar lan lawas kanggo ngupayakake pembangunan umum, perusahaan kita bakal ngetrapake prinsip bisnis "First Customer, Honesty First, Quality First, Strive for Excellence", lan ngupayakake dadi perusahaan kelas pertama ing industri plastik. Kita yakin manawa kanthi kualitas kelas kapisan, rega sing cukup, filsafat bisnis sing jujur ​​lan layanan purna jual sing sampurna, kita bakal bisa kerja bareng karo sampeyan kanggo nggawe brilian! 

4(2)

Shanghai Marlene Industrial Co., Ltd. minangka perusahaan sing umume melu proses pamrentahan, utamane melu teknologi pemrosesan cetakan ekstrusi produk plastik. Aditif produk ekstrusi perusahaan kita nggunakake bahan baku anyar sing digawe dening Mitsubishi Corporation Jepang lan DuPont saka Amerika Serikat. Digabungake karo teknologi diwasa lan metode uji coba sing sampurna, produk kasebut luwih apik tinimbang produk ing industri sing padha babagan perlindungan lingkungan, anti-penuaan lan luntur, lan wis entuk uji coba standar internasional internasional. Produk diekspor menyang Eropa, Amerika Selatan, Amerika Utara, Asia Tenggara, Hong Kong, Macao lan Taiwan. Ing pirang-pirang negara lan wilayah, pirang-pirang produk digunakake ing pirang-pirang lapangan kayata dekorasi omah, jubin taman, apartemen tuwa, aksesoris lan dekorasi kendaraan lan kapal. Saiki dadi salah sawijining pabrikan pangolahan bahan bangunan plastik paling jembar ing industri kasebut.

8