Lamaran

Lamaran

PVC Corner Protator yaiku sejenis profil sing digunakake ing tembok supaya sudhut luwih apik lan apik. Saliyane estetika, strip pojok uga ngiyatake sudhut supaya ora nyuda lan kerusakan liyane.

3
u=22
u=12295403
u=2004377636,1889548453&fm=26&gp=0

Slat pager ekstrusi PVC digunakake kanggo kebon Pagar, Trellis & Gates. Paling apik digunakake mung minangka dekorasi tembok, layar pagar, layar privasi, pager privasi. Garda taman biasane digunakake kanggo jogan villa taman, taman, sekolah, greja, apartemen, omah liburan ing pinggir segara lan taman pinggir segara.  Horse Fence /Flengen Fence / Field Fence/ Oran-menek Animal Ppungkasan Fence yaiku digunakake kanggo nyegah kewan ing peternakan. 

u=2779847655,3888993343&fm=26&gp=0
u=955680714,4245025818&fm=26&gp=0
2
4

Siding Tembok Eksterior PVC Papan Gantung biasane digunakake ing dekorasi tembok Villa, Bangunan, Tanduran, Kamar struktur baja ringan lan liya-liyane. 

2
u=889361774,4137920413&fm=26&gp=0
src=http___img3.bmlink.com_big_supply_2017_8_21_15_636389256072426220.jpg&refer=http___img3.bmlink
src=http___img.alicdn.com_bao_uploaded_i4_2201443978754_O1CN01CacgW72EXNhPI4JWw_!!2201443978754.jpg&refer=http___img.alicdn
src=http___i00.c.aliimg.com_img_ibank_2014_310_477_1522774013_251435968.jpg&refer=http___i00.c.aliimg
u=331052007,3560112279&fm=26&gp=0
1
u=482503389,2658393602&fm=26&gp=0
u=2149924614,999090651&fm=26&gp=0
src=http___img4.chinawj.com.cn_picture_pic_image_2019-09-23_23-07-5643_41964.jpg&refer=http___img4.chinawj.com