Produk Anyar

  • PVC Exterior Wall Siding Hanging Board

    Papan Gantung Dinding Eksterior PVC

    Rincian Produk Bahan Papan Dinding Sisi Eksterior Produk Bahan PVC-U Ukuran 4m * 24cm Tebal 1.2mm Bobot 2.65KG Warna Putih, Kuning, Abu-abu… .kustomisasi. Aplikasi Ndandani Instalasi Dekorasi Hiasan Dinding Asal China Papan gantung tembok eksterior China minangka jinis profil plastik kanthi pvc minangka awak utama, digunakake kanggo tembok njaba bangunan; duweni peran nutupi, nglindhungi lan dekorasi. 1. Tangguh sing apik, resistensi kuku lan ...

  • PVC Exterior Wall Siding External Corner Strip

    Tali Eksterior Dinding Siding Eksterior PVC

    Rincian Produk Strip Eksterior Dinding Siding Eksterior PVC digunakake ing pojok njaba tembok, minangka pojok loro tembok gantung ing prapatan iki. Produk Bahan Bahan Eksterior Sudut Eksterior PVC-U Ukuran 4000mm * 115mm Kandel 1.2mm Warna Putih, Kuning, Abu-abu… .kustomisasi. Aplikasi Ndandani Instalasi Dekorasi Dinding Eksterior China 1. Kateguhan sing apik, resistensi kuku lan resistensi pengaruh eksternal. Bisa dipotong kanthi sewenang-wenang miturut ...

  • PVC Exterior Wall Siding Eaves Plate

    Piring Eaves Dinding Eksterior PVC

    Rincian Produk Plate Eaves Siding Dinding Eksterior PVC umume digunakake kanggo dekorasi sisih ngarep omah, kudu dilengkapi strip nutup. Produk Bahan Plate Eaves Plate Bahan PVC-U Ukuran 4000mm * 250mm Kandel 1.2mm Warna Putih, Kuning, Abu-abu… .kustomisasi. Aplikasi Ndandani Instalasi Dekorasi Dinding Eksterior China 1. Kateguhan sing apik, resistensi kuku lan resistensi pengaruh eksternal. Bisa dipotong kanthi sewenang-wenang miturut macem-macem en ...

  • PVC Exterior Wall Siding Internal Corner Strip

    Jalur Sudut Internal Eksterior Dinding Eksterior PVC

    Tali Dalaman Eksterior Dinding Eksterior Pvc Strip Pinggir Dalaman Eksterior Pvc Exterior Wall Siding Internal Corner Strip digunakake ing pojok internal tembok, minangka ujung loro tembok gantung ing prapatan iki. Produk Bahan Strip Internal Corner PVC Ukuran PVC-U Ukuran 4000mm * 115mm Kandel 1.2mm Warna Putih, Kuning, Abu-abu… .kustomisasi. Aplikasi Ndandani Instalasi Dekorasi Dinding Eksterior China 1. Kateguhan sing apik, resistensi kuku lan resistensi pengaruh eksternal. Bisa ...

Produk sing Disaranake

PVC Exterior Wall Siding Hanging Board

Papan Gantung Dinding Eksterior PVC

Rincian Produk Bahan Papan Dinding Sisi Eksterior Produk Bahan PVC-U Ukuran 4m * 24cm Tebal 1.2mm Bobot 2.65KG Warna Putih, Kuning, Abu-abu… .kustomisasi. Aplikasi Ndandani Instalasi Dekorasi Hiasan Dinding Asal China Papan gantung tembok eksterior China minangka jinis profil plastik kanthi pvc minangka awak utama, digunakake kanggo tembok njaba bangunan; duweni peran nutupi, nglindhungi lan dekorasi. 1. Tangguh sing apik, resistensi kuku lan ...

PVC Exterior Wall Siding Door/Window Cover

Panutup Kaca / Jendhela Dinding Eksterior PVC

Pintu Sisi Tembok Eksterior PVC / Tutup Jendhela Tampilan Kaca / Jendhela Eksterior Dinding PVC kanggo ngganti semen, garis plester, lan tutup jendela marmer, digunakake minangka tutup jendhela sing luwih cedhak kanggo papan sing digantung. Yen tutup jendhela wis dihiasi nganggo bahan liyane, aja lali aksesoris iki lan gunakake strip berbentuk J kanggo nutup pojokane. Produk Bahan Tutup Pintu / Jendhela PVC Ukuran PVC-U Ukuran 4000mm * 84mm Kandel 1.2mm Werna Putih, Kuning, Abu-abu… .kustomisasi. Aplikasi Eksterior Dinding Dec ...

PVC Exterior Wall Siding J Strip

Jalur Jiding Dinding Eksterior PVC

Siding Jining Tembok Eksterior PVC J Strip Dinding Eksterior Dinding J Strip digunakake minangka aksesoris nutup-tutup kanggo papan sing digantung, biasane digunakake ing sakubenge lawang lan jendhela, ing sekitar tali herringbone lan permukaan sing ditutup ing papan sing digantung. Produk Bahan Strip J J PVC-U Ukuran 4000mm * 55mm Kandel 1.2mm Warna Putih, Kuning, Abu-abu… .kustomisasi. Aplikasi Ndandani Instalasi Dekorasi Hiasan Tembok Eksterior China Papan tembok gantung eksterior China minangka jinis ...

PVC Exterior Wall Siding Closing strip

Strip Panutup Siding Dinding Eksterior PVC

Papan Gantung Siding Dinding Eksterior Pvc Strip tutup Siding Dinding Eksterior digunakake kanggo ndandani pojok papan gantung pungkasan ing sisih ndhuwur, biasane ing ngisor atap lan ing sangisore tutup jendhela. Produk Bahan Penutup PVC Bahan PVC-U Ukuran 4m * 48mm Kandel 1.2mm Warna Putih, Kuning, Abu-abu… .kustomisasi. Aplikasi Ndandani Instalasi Dekorasi Dinding Eksterior China 1. Kateguhan sing apik, resistensi kuku lan resistensi pengaruh eksternal. Bisa dipotong kanthi sewenang-wenang ...

PAWARTA

  • Harga berjangka PVC wis pulih saka rega murah, lan panggilan balik teknis kudu dicegah ing wektu cendhak

    Harga berjangka PVC wis pulih saka rega murah, lan callback teknis kudu dicegah ing wektu sing cendhak: Dina Senin, kontrak PVC V2105 volume akeh kanggo ngenthengake posisine, lan rega berjangka pulih. Rega penutupan dina yaiku 8340 yuan, yaiku -145 yuan dibandhingake karo ...

  • Analisis munggah minggah pasar plastik ing saben minggu

    Analisis kenaikan minggah pasar plastik: Sawise preinan ing Festival Musim Semi, pasar plastik saya mundhak banget Ing minggu iki, pasar plastik saya mundhak kanthi intensif, kanthi produk individu mundhak luwih saka 10%. Antarane 8 produk plastik sing diawasi dening Zhongyu Infor ...

  • Analisis pasar ekspor PVC domestik ing paruh pertama taun 2020

    Analisis pasar ekspor PVC domestik ing paruh pertama taun 2020 Ing paruh pertama taun iki, pasar ekspor PVC domestik kena pengaruh dening macem-macem faktor kayata epidemi domestik lan asing, tarif operasional perusahaan hulu lan hilir, biaya bahan baku, logistik lan othe ...

  • Karakteristik tembok gantung tembok eksterior PVC

    Karakteristik papan gantung tembok eksterior PVC Papan gantung tembok eksterior PVC utamane cocog kanggo dekorasi tembok, gudang, lan atap ruangan lan njero ruangan. Sipat fisik lan kimia yaiku lembaran PVC. Teknologi sing relevan ...

  • Rencana Anyar kanggo Dekorasi Hiasan Eksterior

    Rencana Anyar kanggo Dekorasi Dinding Eksterior Bahan dekorasi tembok eksterior anyar sing dikembangake ing taun-taun pungkasan utamane cocog kanggo dekorasi tembok njaba gymnasium, perpustakaan, sekolah, villa lan bangunan liyane. Kauntungan utama yaiku ...